Post by carpivicoldmor on Feb 16, 2022 9:53:33 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal növeli kulcsokat ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Nagyon jo eza játék
Pokémon Unite: Ez lesz az induló szörnylista - iPon
3 csillagot adok neked, mert nagyon kevés pokemon van 5v5 játékhoz, legalább 60-70 pokémonnál. Második dolog, hogy nincs játékos párkeresésre. A játék jó, de a pokémonok tója vissza. Annyi pokemon és jó és erős pokemon van akkor miért alacsony szintű pokémon csatlakozik a játékhoz.
nagyszerű játék, néhány Pokémonnak szüksége van egy majomra, mint a wigglytuff Greninja és a tsearna, de a jó játékon kívül néhány finomításra van szükség itt és ott, de eddig élveztem, és élvezze a tartalom készítését!
Nagyon szeretem a játékot. De némi javításra van szükség. Amikor elkezdünk egy meccset, a betöltési képernyőn a játék lef**y a barátom azt mondta, hogy elkezdődött a játék, így lecsaltam a ping-emet, ez normális volt, és jön a probléma, és büntetést ad. A bejelentkezés/start gomb oldala után jön az egyik betöltő képernyő, ott is ugyanez a probléma.Ez nem tetszik. Kérjük, javítsa ki.
Ez a játék túl szórakoztató játék. De ugyanakkor bosszantó is! A párkeresés a napokban túl sokáig tart, és mi a helyzet az MI-vel? A legtöbb ember nem szeret magas rangú AI-kkal játszani. Miért játszanál mesterséges intelligenciákkal, ha magas rangban vagy? És kérem, igazítsa ki és tegye súlyosabbá büntetését. És az Articuno és a Zapdos is, kérem, tegye őket tisztességesebbé. Mert a csapat, aki megölte, igazságtalan lesz a másik csapattal szemben. Tehát kérem, vegye le az AI-gyufákat. A panaszok elkerülése érdekében
Válogasson 156 nagyszerű ár-érték arányú termék (Giftoyo kulcsláncok) közül, és vásároljon a ... AKCIÓ Giftoyo Kulcsláncok ... Pokemon Unite kulcstartó.
Pokémon UNITE Δράση ujem
Jó játék, szeretem, de szerintem kösd össze ezt a játékot más játékokkal, hogy ne kelljen megvenned az unite licenceket
Szórakoztató játék. Leegyszerűsíti a moba műfajt és csökkenti a belépési akadályt. Versenyképes rangsorolási móddal rendelkezik a magasabb szintű játékosok számára. A párosításnak problémái vannak a hasonló képzettségi szintű játékosok párosításával, és a versenyképes rangsorolás nagymértékben függ attól, hogy jó csapattal rendelkezik-e.
Jó játék, szép grafika, irányítás könnyen "megtanulható". Viszont a szerverek azok rettentő rosszul vannak optimalizálva, rengeteg a lagg, és nem a netemmel van baj. Próbáld meg wifi-n és mobilneten is mind2 laggos de keményen.
Őszintén szólva, ez egy jó játék, de sok probléma van a tárgyakkal, a pokémonokkal, a felzárkózási mechanikával vagy egyszerűen a darálással kapcsolatban. Valahogy méltánytalan várni 3 napot csak azért, hogy újra aeos érméket és energiát szerezzenek, az emberek csiszolni akarnak és learatni a jutalmakat, erre való a moba. Szerkesztés: A párkeresés érvénytelen ebben a játékban. Ne fáradj tovább. A skinek pedig egy konzoljátékba kerültek, Alolan Ninetales közreműködésével. Szerkesztés 11/11/21: Még mindig szívás a párkeresésed. Remélem jó lesz a pénzed. Szarok.
Pokémon Unite - MOBA Pikachuékkal - Gamekapocs
A játék összességében szórakoztató, de a problémám a csatlakozási probléma, hogy olyan véletlenszerűen felugró pingeket jelez, különösen amikor értesítések jelennek meg, ami miatt a játék lemarad az alacsony töltöttségi szintről szóló értesítésekkel, ami miatt újra csatlakozom, és ki kell lépnem a játékból, hogy ténylegesen újra kapcsolódjak, de ez hosszú ideig tart. mint 2 perc, ami nagy különbség a magas rangú játékokban, kérjük, javítsa ki
Incredible Monster City Battle Meteo himd
Hello uram/mamám, én Ankit Rajput és mondok valamit erről a játékról, ez a játék nagyon jó és én is szeretem, de csak 1 típusú szintje van, de szeretném, ha sokféle játékmód lenne, akkor népszerűbb volt és kérjük, adjon hozzá néhány új funkciót ehhez a játékhoz
A játékban határozottan van potenciál. Egyelőre nem sikerült elérni. 1. Hiányzik belőle a tartalom. Egy idő után ismétlődővé válik. Sokkal több licencre, több térképre és eseményre van szüksége. 2. Nehéz aranyat és exp-t is felhalmozni. És nincsenek olyan események, amelyek ezt a lehetőséget kínálnák. 3. Kiegyensúlyozatlan. Egyes választások jobbak, mint mások, és nincs sok információ a statisztikákról. Határozottan szép erőfeszítés, és jól fejlődhet.
Ez a legjobb játék, amit valaha láttam!!! Vannak más 5 vs 5 játék is. De ez a legjobb! Nekünk, pokémon rajongóknak nagyon tetszik! Emellett azok is játszanak ezzel a játékkal, akik nem pokémon rajongók. Van néhány probléma ebben a játékban, de ezeket napról napra javítod. Ez is nagyszerűvé teszi. Még a Pokémo UNITE is 2021 legjobb játéka. Remélem, a jövőben is ez lesz a felhasználók legjobb választása. Nagyon szeretem!!!
Bejelentkezési problémával küzdök. Ez másodszor történik. Amikor megnyitom a játékot, mindig azt írja, hogy újra és újra jelentkezz be. Tehát nem engedi elindítani a játékot. Csak jelentkezzen be újra és újra.
A játék szórakoztató és nagyszerű, de mi a célja a rangsorolt mérkőzésnek, ha a kezdők nagyobb tapasztalattal rendelkező vagy magasabb helyezést elérő játékosokkal fognak játszani/ellen? Valóban javítani kellene az illesztési rendszeren.
Van, amikor a csapat, amelybe bekerültem, nagyon jó, és végül nyerünk (és látom, hogy a másik csapatnak nem megy jól/rossz csapattársak). Legtöbbször pedig olyan játékosokba kerülök, akik nem veszik komolyan a rangjátékokat, folytatják a befogást (farmozás), nincs csapatharc, nincs támogatás, csak rohangálnak a pályán. Most az a kérésem, hogy vegyük komolyan a jelentésleírásokat, és vegyük magasabbra a büntetést. Ha komolyan játszani akarnak, újra játszani fognak, és hitelességi pontokat szereztek. Haist.
Hogyan kell barátnak jelöltni? Amúgy jó, csak kevés a pokemon.... Remélem idővel többet tesznek be plusz több pályát.
Pokémon UNITE Action chf
Üdvözlet Pokémon Edző! Éppen mostanság csöppentél be a Unite világába?Nem ismered a moba nyelvet ...
Ez egy csodálatos MOBA és alkalmazás, de van egy probléma, amikor megpróbálom játszani a unitot, néha nem engedi, és automatikusan bezárja az alkalmazást, és az egyetlen módja annak, hogy töröljem ezeket a problémákat, az az unite törlése és újratelepítése. Ez nem jelent problémát azoknak, akik linkelték a 4 alkalmazást, de aki véletlenül nem használta őket, velem kétszer is megtörtént!
Néhány órája jelentették be, hogy a Tencent Games felelős a MOBA Pokémon UNITE fejlesztéséért, amelyben az 5V5-tel küzdenek.
Túl sok bot.. rangsorolt meh. Remek játék, de a többjátékos módot át kell alakítani. Abbahagyom a játékot néhány hónapra, és megnézem, hol tartanak a dolgok közelebb 2023-hoz, ha még nem halt meg. Nagyon remélem, hogy ez csak a bot bull miatt van, amit rangsorolt meccseken húztak.
Nintendo Switch játékok - Konzolvilág
Sok várakozási időt vesz igénybe. Több mint 2 percet vesz igénybe gyorscsatában, 1 percet+ normál és rangú csatában, de a becsült várakozási idő 10 másodperc gyors, 28 másodperc normál és rangú csatában. Sokat várni Battelre.
Szeretem a vizet lövő teknősöket és az elektromos mókusokat, akik dagadt medvékkel és rózsaszín kacsacsőrű-rozmár-fóka-kagyló hibriddel harcolnak. Tetszik ez a játék.
Régebben egy fantasztikus játék volt, ma már szinte játszhatatlan. Korábban szerettem játszani ezzel a Switch-en, de mobilra váltottam, mert a mobiljátékosok valamiért gyorsabban csatlakoznak és gyorsabban játszanak. November elején észrevettem, hogy elárasztották az új mobilfelhasználók, és olyanok, akiket nem érdekelt a csapatstratégia. Ez egy nagyszerű játék, de csak annyira jó, mint azokkal az emberekkel, akikkel játszhatsz. Állítson be olyan beállítást, amelyben a Switch játékosok dönthetnek úgy, hogy csak más Switch-játékosokkal játszanak!
add quaqsire
Pokémon UNITE कार्रवाई hwxe
Ez egy szórakoztató játék, de az utolsó szakaszon javítani kell, talán nerfing segítségével, például ha az egyik csapat megöli a zaptos-t, az automatikus győzelem, az értelmetlenné teszi a meccs hátralévő részét, de minek csináltuk az elején? És arról, hogy az emberek rossz kritikákat adnak, mert a meccskereső rendszer hogyan fogja tudni, hogy a játék egy játékos hülyeség, a technológia nem olyan fejlett.
Tetszik, jól és egyenrangúan összeválogatott ellenfelek.
A legtöbbet letöltött Pokemon Unite háttérképek - Best HD ...
Pokémon UNITE 4+. The Pokemon Company ... In Unite Battles, Trainers face off in 5-on-5 team battles to see who can score the most points
Bár ez a játék elképesztő, de az absol talán túl erős, úgy értem, ez a saját tapasztalatom, hogy amikor játszom bármelyik védővel, az absol jöjjön és öljön meg 3-4 üldözésben. Szóval jó lesz (legalábbis nekem .-.), ha az absol attackot kicsit lecsökkentjük. Kösz
Sok funkció hiányzik még belőle és lehetne egy kicsit jobban optimalizálva a játék is.
a játék nagyon klassz, de a tegnapi udate az új dizájn változtatásokkal számomra megtörte a játékot. Ez szörnyű. - elfoglalt - 3. menü átalakítás rövid időn belül - de a legrosszabb, és ez valóban probléma, ha sokat játszol rangsorolva, a meccs utáni eredmény képernyő. most csak a pontokat látja, az összes többi részletet már nem. ez olyan problémához vezet, hogy már nem tudod, kinek adj jó munkát. és a részletes eredmény opció túl bonyolult, kérjük, térjen vissza a régi kialakításhoz.
Pokémon Unite Beta Apk legújabb verzió v2.0.0 ingyenes letöltés Android okostelefonokhoz és táblagépekhez, hogy ingyen játsszák ezt a
A játék addig szórakoztató, amíg nem találkozik troll játékosokkal. Kérem, tegye tisztességessé a meccskeresést, és szabjon megfelelő büntetést azokra a játékosokra, akiket jelentettünk. Szerintem a jelentés gomb hiábavaló, ha nem intézkedsz a bejelentett játékosokkal. És kérem, tegyen egy módot a játék utolsó 2 percének javítására, szerintem a visszatérés szerelője nem fair. A többi csapatnak ez az úgynevezett stratégiája, hogy csak bedobják a játék korai perceit, és visszaélnek a játék visszatérési mechanikájával.
A játék jó, de az egyetlen probléma számomra, hogy folyamatosan újracsatlakozik és késik, mint mindig, gyors az internet sebességem és a jelerősség is. De ez folyamatosan lemarad.
Nem tudom megnyitni az alkalmazást, mondván, hogy a csomagtelepítő leállt, pedig nem, és kénytelen voltam eltávolítani, és elvesztettem a fejlődésemet, és annyira mérges vagyok, hogy szeretném visszakapni a fejlődésemet, vagy különben. És minden más olyan szemét párkeresés, kapcsolat, a legrosszabb játék, amit valaha láttam. Ne vesződj a játékkal, csak időpocsékolás. Hülye játék. Hogy érted, hogy javítottad a párkeresést, ez a párkeresés még rosszabb most haver minden alkalommal, amikor frissítést kellett eltávolítanom, úgy értem frissítés a Play Áruházban
A játék nagyszerű, és a szerverhez való újracsatlakozás legalább 5 percet vesz igénybe, ami a teljes idő fele. Nincs globális chat funkció más játékosok meghívására, és azt kívánom, hogy a rangjátékokban a játékosok csak több azonos rangú játékossal küzdhessenek meg. Szerkesztés: Pls FIGYELJÜK AZ ÁTOTT HIBÁT, "A csapatunk a legmagasabb pontszámot érte el, de még mindig veszít" még normál vagy bármilyen módban is mindent megpróbáltam, gyorsítótár törlése, telepítési adatok eltávolítása és eltávolítása, telepítése semmi változás, BOSZANTÁLÓ 😠😠😠😠
Imádom ezt a játékot... elsőre. Most nem vagyok benne biztos, mert amikor játszom, gyakran vannak olyan csapattársaim, akik szeretnek trollkodni, feederezni, megadni magukat 3-4 perces csatakezdés után, feladják, pedig nyernek (pl. 700 vs 200). És amikor elküldtem, a válaszod csak MEGERŐSÍTŐ. Csak szeretek a „Creature from Another Worlds”-vel játszani, egy Nuisance Bastard Playerrel. Szóval kérlek javítsd ki. Elnézést, ha durva a szavam, mert csalódott vagyok miattuk. Üdvözlet a Kelud-hegy lejtőjéről.